Bejelentés

Villanyszerelő Újpest

Villanyszerelő Újpest


ELMÜ villanyszerelés Újpest környékén
Villanyszerelő mesterként gyakorlatilag rögtön vállalom a helyszínre érkezést – Újpest teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Újpest övezetében.

Éjjel-nappali villanyszerelés Újpest területén


Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Újpest övezetében. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, elfogadható díjszabás!
Újpesti Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés Újpest vonzáskörzetében


Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: elektromos gyorsszerviz üzletben Újpest övezetében, elektromos hálózatok átépítése és rutinszerű ellenőrzése Újpest területén, új elektromos hálózatok kiépítése.
non stop villanyszerelő Újpest
Villanyszerelő Újpest:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok kiépítése Újpest környékén. Családi ház hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől
Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. A szabványos földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva engedélyezett. Csakis egy anyagból készült kábelből létesíthető villany vezeték hálózat.

Minden elektromos sorkapocs bekötését lényeges ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Az összes villamos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (WC) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő szakember végezheti. Nedves helyiségekben kizárólag földeléssel ellátott konnektorokat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.
Villanyszerelő gyorsszolgálat Újpest

Villanyszerelés Újpest környékén


Mit kínálok Önnek villanyszerelő gyorsszolgálatosként? Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést Újpest vonzáskörzetében.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szerelő honlapja átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Olcsó árak, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szakértő a telefonvonal másik végén.
7. Precíz érkezés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, célra törő tevékenység.
9. Számlaadás.
Villanyszerelés Újpest területén olcsó költségkerettel. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában Újpest
A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában felelősségteljes tevékenység. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan elmondható. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító használata, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a hibaelhárítást adja át hozzáértő mesternek!

Szakszerűtlen szerelés következménye:
rossz villanyszerelés javítása Újpest
Az elektromos áramütés eredménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos szívleállással is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában
Valamennyi márkájú villanytűzhely előírás szerinti csatlakoztatását és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. Ki szeretném emelni, hogy a villamos eszközök gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő bekötés esetén ad jótállást.
Zanussi villanytűzhely bekötése 220V Újpest
Amennyiben új elektromos eszközöket vásárol otthonra, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás villamos adottságai megfelelnek-e az új gép üzemelésének biztosítására.

Lakáselosztó szerelése
A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos szegmense a lakás tápellátó hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból roppant fontos a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések elkerülése céljából.
elosztószekrény bekötése Pestújhely
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért szigorúan kerülendő!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy szakemberrel.

Elektromos bojler bekötése

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett bekötés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan problémát idézett elő a háztartásokban a vízmelegítő nem szakszerű csatlakoztatása folytán.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Újpest
Életvédelmi okokból és az elektromos bojler működési idejének kitolása végett jobb, ha a villanybojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen végrehajtott üzembe helyezés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata lényeges művelet a szakszerű bekötés.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése


Az otthoni rövidzárlatok haladéktalan hibakeresése és elhárítása korszerű műszereket és szakértelmet igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése fontos művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók műszakilag megfelelő bekötése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök elektromos készülékeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ügyelet szolgáltatásai Újpest területén éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!